Opgaver vi løser

Vi frigør vores kunder fra det administrative arbejde, som de ofte synes er tungt. Vi kan faktisk godt lide det.

Service på hele administrationspaletten:

Bogføring
Lønstyring
Skat og moms
Regnskabsprogrammer
Hos os eller hos dig
– og meget mere

Service er vores nøgleord

Hos os får du hjælp til dit bogholderi og din administration.

Vi tilbyder dig også sparring i forhold til at udvikle din virksomhed. Vil du gerne vokse eller udvide dit netværk? Vores erfaring er bred og vores netværk stort. Det deler vi gerne med dig.

Gode forhold til vores kunder

Vi opbygger et tæt forhold til vores kunder – flere af vores kunder har vi kendt gennem flere år. Nogle besøger vi hver uge, hos andre løser vi opgaverne løbende. Uanset formen har vi altid en god dialog.

Vores kunder oplever en tryghed ved, at vi håndterer deres lovpligtige opgaver, samt giver dem sparring på sidelinjen. Vi kommer tæt på kunderne, specielt virksomhedsejere, da det er deres hjerteblod, vi sidder med i hænderne.

Et team af bogholdere

Som noget næsten unikt i vores branche tilbyder vi et team af bogholdere. Det sikrer, at vi i tilfælde af sygdom eller orlov stadig kan tilbyde dig de samme ydelser. Internt i Contabilia har vi løbende en dialog vedrørende vores kunder, så vi er flere, der er opdaterede på, hvad der er vigtig viden om lige præcis din virksomhed.

Vi elsker tal og orden

Hos Contabilia er vi alle født med en kærlighed til tal og orden. Vi synes ligefrem, det administrative er sjovt. Vi blomstrer, når vi hjælper vores kunder med at skabe orden. Vi kan lide at sætte to streger under vores arbejde. Sådan nogle typer er vi.

Vores kærlighed til tal og orden er din kvalitetsgaranti for, at din administration er i trygge hænder hos os. Med andre ord, vi gør det, vi er bedst til – og hjælper dig til at gøre det samme.

Vi yder service over hele landet

Contabilia befinder sig i Nørresundby, Nordjylland, men vi har kunder i hele landet. Ring og hør om mulighederne, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.

Du bliver serviceret af erfarne bogholdere

Vi har mange års erfaring inden for bogholderi og administration, og vi har kunder i alle tænkelige brancher. Opgaverne er meget forskellige, lige fra klassiske bogholderiopgaver til rådgivning.

En god dag for os er, når vi stiller vores ekspertise til rådighed og får opgaverne løst, så vores kunder er tilfredse.

Ring gerne og få en uforpligtende snak om dine muligheder