Referencer

Det siger kunderne:

“Contabilia har håndteret bogføring, løn og fakturering for Kjers Kommunikation i årevis.
Samarbejdet med Contabilia er den bedste investering, jeg har gjort i min forretning.
Jeg kan aflevere en bunke rod og få en velordnet økonomistyring tilbage – det passer perfekt til en kreativ projektvirksomhed som min.”
Hans Stokholm Kjer, Kjers Kommunikation

 

“Samarbejdet med Contabilia fungerer til vores fulde tilfredshed. Contabilia laver alt bogholderi, fakturering, bankforretninger, administration, momsafregning og klargøring til årsregnskab. Contabilias medarbejder arbejder hurtigt og effektivt. Alle indgåede aftaler overholdes til punkt og prikke.

Vort behov svinger over året og over måneden. Dette indpasses 100% til virksomhedens behov. Vi har opnået den fulde omkostningsbesparelse. Selv virksomhedens revisorregning er reduceret, fordi materialet til årsregnskabet er 100% klart.

At så kemi og humor også matcher gør jo bare det hele til den fuldendte løsning for Camp Aps.”
– Poul Lyhne, Camp ApS

 

“Som ny kunde i Contabilia, er jeg meget positiv over de første par møder vi har haft.

For det første kan jeg godt lide, at i er 2 på sagen. Det virker trygt, og som en garanti for, at vi ikke skal starte forfra én gang til. For det andet er I meget nemme at snakke med, og det virker som om I er meget opsat på, at sætte jer ind i de ting, der netop vedrører vores speciale.

Jeg er ikke selv nogen ørn til tal, og har derfor brug for nogen jeg kan stille både kloge og “dumme” spørgsmål til. Jeg har endnu ikke følt mig “dum”, så tak for det.”

Marit Larsen, Nørager Fysioterapi

 

“Jeg laver det jeg er god til, det gør I også :-)…”

Kjeld Jensen, Nordjyllands Bilsyn 

 

“Som selvstændig erhvervsdrivende kan hverdagen let blive hektisk & tiden knap. Jeg fik flere og flere hængepartier i bogholderiet og det hele blev for surt.

En bekendt som selv benytter Contabilia anbefalede mig at bruge dem. Efter et konstruktivt møde med Vivi og Line fik jeg tildelt Line som hjælpende ånd.

Samarbejdet fungerer optimalt. Nogle gange har vi meget om ørene og jeg har brug for påmindelser, hvilket Line klarer på bedste og meget diplomatisk vis. Andre gange er der mindre travlt og alt kører på skinner.

Det optimale for mig er, at jeg kun betaler for den tid Line benytter på mine ting, hvad enten vi er inde i en travl eller stille periode.

Super koncept som jeg varmt kan anbefale.”

dyrlæge Camilla Gregersen

 

Contabilia Adminstration laver bogføring, løn mv. primært for kunder i Aalborg og Nørresundby området, men vi har kunder i hele Danmark.