Bogføring i Aalborg

Har du brug for en bogholder i Aalborg?

Bogføring i Aalborg hos Contabilia

Så er Contabilia en god løsning! Vi har kontor i Nørresundby, men kommer i hele Nordjylland – og har også kunder længere væk.

Vores største styrke er, at vi ikke kræver en fuldtidsløn. Du betaler kun for den tid, vi bruger på opgaven. Og vi kan ret hurtigt finde frem til et forventet leje, så du kender den udgift, du skal budgettere med.

Vi arbejder hjemmevant i de fleste regnskabssystemer, men vi sætter helt klart størst pris på online regnskaber. Det giver os langt bedre mulighed for at være fleksible, så du får dine opgaver løst hurtigst muligt. Og eventuelt selv kan løse noget af det.

Simpelt bogholderi eller regnskabschef?

Det er meget forskelligt, hvor stort behovet er hos vores kunder. Og vi løser dem på den bedst mulige måde.

Nogle steder er behovet en halv dag ugentligt med bogføring af bilag, månedlig lønkørsel – og så ellers så lidt rapportering som muligt.

Andre steder er der en lokal bogholder, men ledelsen og bestyrelsen har behov for en mere omfattende og strategisk rapportering end der kan laves lokalt. Og så er det den opgave, vi løser.

Bogføring i Aalborg – eller længere væk

Da meget bogføring i dag kan klares online, så er det ikke nødvendigt at kunderne er i nærheden. Vi har i dag kunder, der nyder godt af vores hjælp over hele landet.

Når først opgaven er sat i gang, så kan næsten alt klares via mail eller telefon. Og hvis det er nødvendigt, så tager vi videoopkald på Teams eller Zoom.

Så hvis du skal have løst opgaver med bogføring i Aalborg, så siger du bare til!