Hos os eller hos dig

Det er helt op til dig, om vi skal udføre arbejdet hos dig eller hos os. Uanset hvordan du ønsker at benytte vores hjælp, er det dialogen, vi bygger det gode forhold til vores kunder på.

På dine præmisser

Som kunde hos os foregår samarbejdet på dine præmisser.
Vores kunder er meget forskellige, og derfor tilpasser vi os efter, hvad du har af ønsker og behov. Måske bor du ikke i Nordjylland? Vi har også kunder i bl.a. København, Aarhus og Vestjylland. Ved hjælp af onlineprogrammer er afstanden ingen hindring for, at du kan få løst dine opgaver hos os.

Fast kontaktperson

Som kunde hos os får du tilknyttet en fast kontaktperson, så det altid er den samme person, der udfører dine opgaver. Det er vores erfaring, at det giver en god rutine for begge parter. Vi har internt en løbende dialog vedrørende vores kunder, så vi er flere, der er opdaterede på, hvad der rør sig i din virksomhed. Det giver dig som virksomhedsejer tryghed i forhold til varetagelse af virksomhedens administrative opgaver.

Hvad vælger vores kunder?

Det er forskelligt, hvordan vores kunder vælger, at samarbejdet skal foregå. Nogle afleverer bilagene personligt hos os, fordi de gerne vil knytte en kommentar til, nogle foretrækker kommunikation på mail, andre igen foretrækker, at vi afhenter bilagene og samtidig får mulighed for en snak om løst og fast. Det er også muligt at få besøg f.eks. en dag om ugen eller måneden. Det giver gode forudsætninger for dialog.

Helt generelt oplever vi, det er den personlige kontakt, der får os til at knytte bånd til vores kunder.

”Jeg synes selv, det er fantastisk at komme ud, fordi det er der, jeg har kontakten med mine kunder. Jeg bliver ”ugens gæst” og på den måde en slags kollega. Samtidig giver det virksomhedsens ejer mulighed for at bruge min viden og erfaring til en dialog om virksomhedens muligheder og udfordringer”

– Vivi Larsen, ejer/grundlægger

Der kan også arbejdes med forskellige metoder til fjernsupport som online regnskabsprogrammer, fjernstyring med TeamViewer eller Fjernskrivebord.