Skat og moms

Synes du også, skat og moms er lidt af en jungle at finde rundt i?

Du er ikke alene. Vores kunder stiller typisk spørgsmål som: Hvad kan jeg trække fra i skat? Hvor meget skal jeg betale i moms?

Vi guider vores kunder igennem reglerne, som kan være indviklede. Vi holder os løbende opdaterede på skat og moms. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad du kan – og ikke kan – trække fra i skat, hvordan momsreglerne hænger sammen og meget mere.

Få bedre overblik

Når du overlader dit bogholderi til os, er det udført efter gældende regler. Vi gennemgår selvfølgelig den færdige balance med dig, så du er bekendt med alle detaljerne, inden vi afleverer dit materiale til din revisor for udarbejdelse af regnskab.

Service er vores nøgleord

Eftersom vi er en servicevirksomhed, der tilbyder vores kunder hjælp til hele administrationspaletten, sætter vi os løbende ind i alle gældende regler. Det betyder, at du som kunde kan være ganske tryg ved at overlade dit administrative arbejde til os.

Skat og moms

Hos Contabilia synes vi, det er sjovt at arbejde med administration. Vi er derfor rigtig glade for at kunne hjælpe vores kunder med at skabe orden og overskuelighed. Det giver dem tryghed – og tid, de kan bruge på dét, de er bedst til. Desuden tilfredsstiller det vores eget behov for at skabe orden.